Maak via onder- staande button eenvoudig online
een afspraak. Afspraak maken
Afspraak maken

De Verwijskliniek

De Verwijskliniek is weliswaar een relatief jonge kliniek, maar de dierenartsen en paraveterinairen die er werken hebben een jarenlange ervaring in de 2e lijns chirurgie.
 
De Verwijskliniek houdt zich uitsluitend bezig met diagnostiek en behandeling van (potentieel) chirurgische aandoeningen op het gebied van de orthopedie, neurochirurgie, en weke delen chirurgie (incl KNO, intra-thoracale chirurgie, abdominale-, perineale, en tumorchirurgie).

In de media

De eerste kat in Nederland met een kunstheup:
https://www.ad.nl/video/poppy-is-de-eerste-kat-in-nederland-met-een-kunstheup~p82598
 

Team

De Verwijskliniek werkt met 4 dierenartsen (chirurgie) en 7 paraveterinairen.
We stellen ze graag aan u voor:
Anneleen Spillebeen
Anneleen is Europees Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren (Dipl. ECVS) en werkt sinds 2018 bij de Verwijskliniek. Daarnaast is zij nog 1,5 dag per week werkzaam aan de Universiteitskliniek Gent.
Dominique Palper
Dominique studeerde af als dierenarts in 2019 en heeft sindsdien meerdere internships in specialistische centra doorlopen waar zij met name getraind is in de orthopedie, neurochirurgie en algemene chirurgie.
Radboud Kemme
Dierenarts-chirurg orthopedie | neurochirurgie
Radboud Kemme is oprichter van de Verwijskliniek en dierenarts sinds 1993, en vanaf 2008 uitsluitend werkzaam in de 2e lijns diergeneeskunde.
Jenneke Bolte
Paraveterinair
Jenneke Bolte is, na 4 jaar als paraveterinair in de algemene praktijk werkzaam te zijn geweest, vanaf het begin betrokken geweest bij het opzetten van de Verwijskliniek en werkt vanaf het prille begin full time voor de kliniek. Naast het verzorgen van anaesthesie, behoort het chirurgie tot haar taken. Daarnaast is Jenneke de verantwoordelijke voor de implantaten.
Charlotte Grinwis
Paraveterinair
Charlotte Grinwis is kort na de start van de Verwijskliniek overgekomen vanuit de algemene praktijk en werkt full time voor de Verwijskliniek. Naast anaesthesie en chirurgie behoort het voorraadbeheer/inkoop tot haar verantwoordelijkheden.
Manita van den Boom
para-veterinair
Manita heeft ruime ervaring in de algemene praktijk opgedaan en heeft bewust de overstap naar de 2e lijn gemaakt. Anaesthesie, peri-operatieve zorg en chirurgie zijn haar primaire taken binnen de kliniek. Daarnaast is Manita verantwoordelijk voor de medische apparatuur
Annelyn van Damme
Paraveterinair
Annelyn werkt vanaf april 2021 bij de Verwijskliniek. Anaesthesie en peri-operatieve zorg zijn haar kerntaken. U zult haar ook in de polikamer en aan de balie treffen.
Nina Magielse
paraveterinair
Nina Magielse is vanuit haar stageperiode "blijven hangen" aan de Verwijskliniek. U treft haar aan de balie of aan de telefoon, wij zien haar vooral op de OK!
Simone van Dorst
para-veterinair
Simone werkt bij de Verwijskliniek sinds november 2020. Na een jarenlange ervaring te hebben opgebouwd binnen de eerstelijns diergeneeskunde heeft zij bewust gekozen de overstap naar de specialistische diergeneeskunde te maken. Tot haar takenpakket behoren de peri-operatieve patiëntenzorg, anaesthesie, planning en cliëntcontacten.
Lotte van Dorst
paraveterinair
Wilt u contact met een van onze medewerkers opnemen kunt u dat hier doen.
De Verwijskliniek is het resultaat van decennialange ervaring in de specialistisch chirurgische diergeneeskunde.
Wat zeggen anderen over De Verwijskliniek?

Caroline Jaquet - Brodie

Dankzij de uitstekende zorgen van Radboud Kemme en zijn team is onze geliefde Brodie na een succesvolle hernia-operatie weer een blije en speelse hond. Alle lof voor de Verwijskliniek!

Anne-Marie Eestermans - Spooky

Wij zijn zo ontzettend tevreden over het ganse team. Heel aardige, betrokken en vakkundige mensen en een topchirurg met veel ervaring. Voor ons kon het echt niet beter verlopen zijn. Dankjewel om onze kleine Spooky weer helemaal beter te maken. Wij zagen het niet meer zitten, maar jullie gelukkig wel, TOP!!