Maak via onder- staande button eenvoudig online
een afspraak. Afspraak maken
Afspraak maken

Corona virus maatregelen

Als kliniek volgen wij de richtlijnen van RIVM en overheid zo nauwkeurig mogelijk.  

 
Wij werken in een klein team, in een zeer hygiënische omgeving en hebben nooit veel cliënten tegelijk in de kliniek. Daarmee zijn de besmettingsrisico's beperkt. 

Voor een overzicht van al onze maatregelen, en aanpassingen op onze protocollen, vind u hier een compleet overzicht.

Welkom bij De Verwijskliniek

De Verwijskliniek is de enige officiele specialistische diergeneeskundige kliniek in Zuidwest Nederland.
Wij houden ons uitsluitend bezig met specialistische diergeneeskundige zorg en beoefenen geen algemene diergeneeskunde. Tevens dragen wij bij aan de opleiding van nieuwe Europees Specialisten Chirurgie binnen onze kliniek.

De Verwijskliniek biedt alle moderne technieken aan op het gebied van orthopedische, neurochirurgische, abdominale, thoracale, KNO, en overige weke delen chirurgie bij honden en katten.
Wij werken in geroutineerde teams en kunnen bogen op een zeer uitgebreide ervaring van letterlijk vele duizenden cases. Wij lopen al jaren in de frontlinie waar het gaat om nieuwe technieken. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de prothese chirurgie en de minimaal-invasieve chirurgie van zowel gewrichten als fracturen.
 
Wij hechten bovendien aan een goed contact met dier én eigenaar en nemen daar ruim de tijd voor.
 
Naar onze verwijzers communiceren wij rechtstreeks en snel: verwijsverslagen behoren eerder bij de verwijzer te zijn dan de patiënt thuis is.

In de media

De eerste kat in Nederland met een kunstheup:
https://www.ad.nl/video/poppy-is-de-eerste-kat-in-nederland-met-een-kunstheup~p82598
De Verwijskliniek is het resultaat van decennialange ervaring in de specialistisch chirurgische diergeneeskunde.
Wat zeggen anderen over De Verwijskliniek?

Caroline Jaquet - Brodie

Dankzij de uitstekende zorgen van Radboud Kemme en zijn team is onze geliefde Brodie na een succesvolle hernia-operatie weer een blije en speelse hond. Alle lof voor de Verwijskliniek!

Anne-Marie Eestermans - Spooky

Wij zijn zo ontzettend tevreden over het ganse team. Heel aardige, betrokken en vakkundige mensen en een topchirurg met veel ervaring. Voor ons kon het echt niet beter verlopen zijn. Dankjewel om onze kleine Spooky weer helemaal beter te maken. Wij zagen het niet meer zitten, maar jullie gelukkig wel, TOP!!