Maak via onder- staande button eenvoudig online
een afspraak. Afspraak maken
Afspraak maken

De Verwijskliniek

De Verwijskliniek is weliswaar een relatief jonge kliniek, maar de dierenartsen en paraveterinairen die er werken hebben een jarenlange ervaring in de 2e lijns chirurgie.
 
De Verwijskliniek houdt zich uitsluitend bezig met diagnostiek en behandeling van (potentieel) chirurgische aandoeningen op het gebied van de orthopedie, neurochirurgie, en weke delen chirurgie (incl KNO, intra-thoracale chirurgie, abdominale-, perineale, en tumorchirurgie).

In de media

De eerste kat in Nederland met een kunstheup:
https://www.ad.nl/video/poppy-is-de-eerste-kat-in-nederland-met-een-kunstheup~p82598
 

Team

De Verwijskliniek werkt met 4 dierenartsen (chirurgie) en 7 paraveterinairen.
We stellen ze graag aan u voor:
Anneleen Spillebeen
Anneleen is Europees Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren (Dipl. ECVS) en werkt sinds 2018 bij de Verwijskliniek. Daarnaast is zij nog 1,5 dag per week werkzaam aan de Universiteitskliniek Gent.
Alexander Schlake
Alexander Schlake werkt sinds oktober 2021 bij de Verwijskliniek en heeft zijn opleiding tot Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren (ECVS) afgerond aan de Universiteit van Gent. In februari 2023 legde hij met goed gevolg zijn Europees examen af en is sindsdien Diplomate ECVS (SA); Europees Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren.
Lisa Stammeleer
Specialist Interne Geneeskunde
Lisa Stammeleer is Europees Specialist Interne Geneeskunde en behandelt als zodanig aandoeningen van buik- en borstholte, zoals nieren en urinewegen, luchtwegen, maagdarmkanaal, lever en hormonale problemen. Tot haar werkterrein beoren eveneens de zgn endoscopieën, waarbij bv vreemde voorwerpen uit maag of darm kunnen worden verwijderd.
Anna Polderman
echografie
Anna doet de echografische onderzoeken in onze kliniek. Veelal zullen deze worden uitgevoerd in aanvulling op internistische problemen.
Radboud Kemme
Dierenarts-chirurg orthopedie | neurochirurgie
Radboud Kemme is oprichter van de Verwijskliniek en dierenarts sinds 1993, en vanaf 2008 uitsluitend werkzaam in de 2e lijns diergeneeskunde.
Jenneke Bolte
Paraveterinair
Jenneke Bolte is, na 4 jaar als paraveterinair in de algemene praktijk werkzaam te zijn geweest, vanaf het begin betrokken geweest bij het opzetten van de Verwijskliniek en werkt vanaf het prille begin full time voor de kliniek. Naast het verzorgen van anaesthesie, behoort het chirurgie tot haar taken. Daarnaast is Jenneke de verantwoordelijke voor de implantaten.
Charlotte Grinwis
Paraveterinair
Charlotte Grinwis is kort na de start van de Verwijskliniek overgekomen vanuit de algemene praktijk en werkt full time voor de Verwijskliniek. Naast anaesthesie en chirurgie behoort het voorraadbeheer/inkoop tot haar verantwoordelijkheden.
Manita van den Boom
para-veterinair
Manita heeft ruime ervaring in de algemene praktijk opgedaan en heeft bewust de overstap naar de 2e lijn gemaakt. Anaesthesie, peri-operatieve zorg en chirurgie zijn haar primaire taken binnen de kliniek. Daarnaast is Manita verantwoordelijk voor de medische apparatuur
Annelyn van Damme
Paraveterinair
Annelyn werkt vanaf april 2021 bij de Verwijskliniek. Anaesthesie en peri-operatieve zorg zijn haar kerntaken. U zult haar ook in de polikamer en aan de balie treffen.
Nina Magielse
paraveterinair
Nina Magielse is vanuit haar stageperiode "blijven hangen" aan de Verwijskliniek. U treft haar aan de balie of aan de telefoon, wij zien haar vooral op de OK!
Simone van Dorst
para-veterinair
Simone werkt bij de Verwijskliniek sinds november 2020. Na een jarenlange ervaring te hebben opgebouwd binnen de eerstelijns diergeneeskunde heeft zij bewust gekozen de overstap naar de specialistische diergeneeskunde te maken. Tot haar takenpakket behoren de peri-operatieve patiëntenzorg, anaesthesie, planning en cliëntcontacten.
Lotte van Dorst
paraveterinair
Wilt u contact met een van onze medewerkers opnemen kunt u dat hier doen.