Maak via onder- staande button eenvoudig online
een afspraak. Afspraak maken
Afspraak maken

Welkom bij De Verwijskliniek

 

De Verwijskliniek is de enige officiele specialistische diergeneeskundige kliniek in Zuidwest Nederland.
Wij houden ons uitsluitend bezig met specialistische diergeneeskundige zorg en beoefenen geen algemene diergeneeskunde. Tevens dragen wij bij aan de opleiding van nieuwe Europees Specialisten Chirurgie binnen onze kliniek.

De Verwijskliniek biedt alle moderne technieken aan op het gebied van orthopedische, neurochirurgische, abdominale, thoracale, KNO, en overige weke delen chirurgie alsmede interne geneeskunde en beeldvorming bij honden en katten.
Wij werken in geroutineerde teams en kunnen bogen op een zeer uitgebreide ervaring van letterlijk vele duizenden cases. Wij lopen al jaren in de frontlinie waar het gaat om nieuwe technieken. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de prothese chirurgie en de minimaal-invasieve chirurgie van zowel gewrichten als fracturen.
 
Wij hechten bovendien aan een goed contact met dier én eigenaar en nemen daar ruim de tijd voor.

Ook vanuit de Randstad zijn wij, in een relatief filevrij deel van Nederland,  goed en snel bereikbaar! 
Voor de meeste ingrepen zal uw huisdier 3 a 4 uur in de kliniek verblijven. Bezoekt u in de tussentijd de mooie oude binnenstad van Bergen op Zoom, geniet van een hapje en drankje aan het water, of bezoekt u Rosada-Outlet of de grootste Intratuin van Nederland in Halsteren.  
Naar onze verwijzers communiceren wij rechtstreeks en snel: verwijsverslagen behoren eerder bij de verwijzer te zijn dan de patiënt thuis is.

In de media

De eerste kat in Nederland met een kunstheup:
https://www.ad.nl/video/poppy-is-de-eerste-kat-in-nederland-met-een-kunstheup~p82598

 

De Verwijskliniek is het resultaat van decennialange ervaring in de specialistisch chirurgische diergeneeskunde.
Wat zeggen anderen over De Verwijskliniek?

Caroline Jaquet - Brodie

Dankzij de uitstekende zorgen van Radboud Kemme en zijn team is onze geliefde Brodie na een succesvolle hernia-operatie weer een blije en speelse hond. Alle lof voor de Verwijskliniek!

Anne-Marie Eestermans - Spooky

Wij zijn zo ontzettend tevreden over het ganse team. Heel aardige, betrokken en vakkundige mensen en een topchirurg met veel ervaring. Voor ons kon het echt niet beter verlopen zijn. Dankjewel om onze kleine Spooky weer helemaal beter te maken. Wij zagen het niet meer zitten, maar jullie gelukkig wel, TOP!!