Maak via onder- staande button eenvoudig online
een afspraak. Afspraak maken
Afspraak maken

De Verwijskliniek

De Verwijskliniek is weliswaar een relatief jonge kliniek, maar de dierenartsen en paraveterinairen die er werken hebben een jarenlange ervaring in de 2e lijns chirurgie.
 
De Verwijskliniek houdt zich uitsluitend bezig met diagnostiek en behandeling van (potentieel) chirurgische aandoeningen op het gebied van de orthopedie, neurochirurgie, en weke delen chirurgie (incl KNO, intra-thoracale chirurgie, abdominale-, perineale, en tumorchirurgie).

In de media

De eerste kat in Nederland met een kunstheup:
https://www.ad.nl/video/poppy-is-de-eerste-kat-in-nederland-met-een-kunstheup~p82598
 

Team

De Verwijskliniek werkt met 2 dierenartsen en 3 paraveterinairen.
We stellen ze graag aan u voor:
Radboud Kemme
Dierenarts-chirurg orthopedie | neurochirurgie
Radboud Kemme is reeds 25 jaar dierenarts, en de laatste 10 jaar voor 100% werkzaam in de 2e-lijns neuro- en orthopedische chirurgie.
Anneleen Spillebeen
Anneleen is Europees Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren (Dipl. ECVS) en heeft de afgelopen jaren gewerkt als chirurg aan de Universiteitskliniek Gezelschapsdieren te Utrecht. Per 3 dec 2018 is Anneleen voor 3 dagen in de week aan onze kliniek verbonden.
Jenneke Bolte
Paraveterinair
Jenneke Bolte is, na 4 jaar als paraveterinair in de algemene praktijk werkzaam te zijn geweest, vanaf het begin betrokken geweest bij het opzetten van de Verwijskliniek en werkt vanaf het prille begin full time voor de kliniek. Naast het verzorgen van anaesthesie, behoort het mee-opereren tot haar verantwoordelijkheden.
Charlotte Grinwis
Paraveterinair
Charlotte Grinwis is kort na de start van de Verwijskliniek overgekomen vanuit de algemene praktijk en werkt full time voor de Verwijskliniek. Naast anaesthesie en mee-opereren behoort het voorraadbeheer tot haar verantwoordelijkheden.
Manita van den Boom
para-veterinair
Manita heeft ruime ervaring in de algemene praktijk opgedaan en heeft bewust de overstap naar de 2e lijn gemaakt. Anaesthesie, peri-operatieve zorg en cliënt-contacten zijn haar primaire taken binnen de kliniek.
Soraya Rogiers
paraveterinair
Per 1 januari 2010 is Soraya toegetreden tot ons team. Zij maakte heel bewust de stap van de eerste naar de tweedelijns diergeneeskunde en is verantwoordelijk voor peri-operatieve zorg en anaesthesie.
Wilt u contact met een van onze medewerkers opnemen kunt u dat hier doen.
De Verwijskliniek is het resultaat van decennialange ervaring in de specialistisch chirurgische diergeneeskunde.
Wat zeggen anderen over De Verwijskliniek?

Caroline Jaquet - Brodie

Dankzij de uitstekende zorgen van Radboud Kemme en zijn team is onze geliefde Brodie na een succesvolle hernia-operatie weer een blije en speelse hond. Alle lof voor de Verwijskliniek!

Anne-Marie Eestermans - Spooky

Wij zijn zo ontzettend tevreden over het ganse team. Heel aardige, betrokken en vakkundige mensen en een topchirurg met veel ervaring. Voor ons kon het echt niet beter verlopen zijn. Dankjewel om onze kleine Spooky weer helemaal beter te maken. Wij zagen het niet meer zitten, maar jullie gelukkig wel, TOP!!