Maak via onder- staande button eenvoudig online
een afspraak. Afspraak maken
Afspraak maken

Over De Verwijskliniek

De Verwijskliniek is weliswaar een relatief jonge kliniek, maar de dierenartsen en paraveterinairen die er werken hebben een jarenlange ervaring in de 2e lijns chirurgie.
 
De Verwijskliniek houdt zich uitsluitend bezig met diagnostiek en behandeling van (potentieel) chirurgische aandoeningen op het gebied van de orthopedie, neurochirurgie, en weke delen chirurgie (incl KNO, intra-thoracale chirurgie, abdominale-, perineale, en tumorchirurgie).

In de media

De eerste kat in Nederland met een kunstheup:
https://www.ad.nl/video/poppy-is-de-eerste-kat-in-nederland-met-een-kunstheup~p82598

Team

De Verwijskliniek werkt met 2 dierenartsen en 3 paraveterinairen.
We stellen ze graag aan u voor:
Radboud Kemme
Dierenarts-chirurg orthopedie | neurochirurgie
Radboud Kemme is reeds 25 jaar dierenarts, en de laatste 10 jaar voor 100% werkzaam in de 2e-lijns neuro- en orthopedische chirurgie.
Anneleen Spillebeen
Anneleen is Europees Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren (Dipl. ECVS) en heeft de afgelopen jaren gewerkt als chirurg aan de Universiteitskliniek Gezelschapsdieren te Utrecht. Per 3 dec 2018 is Anneleen voor 3 dagen in de week aan onze kliniek verbonden.
Jenneke Bolte
Paraveterinair
Jenneke Bolte is, na 4 jaar als paraveterinair in de algemene praktijk werkzaam te zijn geweest, vanaf het begin betrokken geweest bij het opzetten van de Verwijskliniek en werkt vanaf het prille begin full time voor de kliniek. Naast het verzorgen van anaesthesie, behoort het chirurgie tot haar taken. Daarnaast is Jenneke de verantwoordelijke voor de implantaten.
Charlotte Grinwis
Paraveterinair
Charlotte Grinwis is kort na de start van de Verwijskliniek overgekomen vanuit de algemene praktijk en werkt full time voor de Verwijskliniek. Naast anaesthesie en chirurgie behoort het voorraadbeheer/inkoop tot haar verantwoordelijkheden.
Manita van den Boom
para-veterinair
Manita heeft ruime ervaring in de algemene praktijk opgedaan en heeft bewust de overstap naar de 2e lijn gemaakt. Anaesthesie, peri-operatieve zorg en chirurgie zijn haar primaire taken binnen de kliniek. Daarnaast is Manita verantwoordelijk voor de medische apparatuur
Simone van Dorst
para-veterinair
Simone werkt bij de Verwijskliniek sinds november 2020. Na een jarenlange ervaring te hebben opgebouwd binnen de eerstelijns diergeneeskunde heeft zij bewust gekozen de overstap naar de specialistische diergeneeskunde te maken. Tot haar takenpakket behoren de peri-operatieve patiëntenzorg, anaesthesie, planning en cliëntcontacten.
Annelyn van Damme
Paraveterinair
Annelyn werkt vanaf april 2021 bij de Verwijskliniek. Anaesthesie en peri-operatieve zorg zijn haar kerntaken. U zult haar ook in de polikamer en aan de balie treffen.
Wilt u contact met een van onze medewerkers opnemen kunt u dat hier doen.